onsdag 30 april 2008

Happy Valborg!

... eller "sista april" som de envisas med att kalla det här uppe. Kärt barn har många namn... och just namnet spelar ju inte så stor roll när solen strålar ute och det är över 18 grader varmt i skuggan!

Jag packade mig hemåt från jobbet kl 12 idag, har äntligen fått det mesta under kontroll och efter att ha jobbat konstant alldeles för många timmar per dag i flera veckor ska det bli såååå skönt med en ledig långhelg! Även om aktiviteter i form av träffa-så-många-som-möjligt-på-så-kort-tid-som-möjligt-utan-att-trampa-någon-på-tårna inte direkt går under kategorien "avkopplande" så ska det blir väldigt skönt att inte jobba på några dagar.
Eftermiddagens och kvällens planer är Örnexpo, Valborgskäk och kanske leta reda på en brasa nånstans, och sen slutligen mitt favoritnöje - packa!

Imorgon drar jag söderut och spenderar helgen i Skåne, innan jag sen drar vidare till Göteborg för kurs tisdag-onsdag och sen ytterligare lite vidare för utbildning i Stockholm på torsdag. Ni förstår ju hur smart jag kommer att vara när jag kommer hem igen! :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig Valborg och glad vår! Det där med "sista April" tänkte jag också på under min ö-viks tid... måste vara något väldigt lokalt! Här säger vi fira Valborg.

Maria sa...

Hej och hå...hoppas ni får trevligt ikväll och att du hinner ha det lite skönt i Skåne! :)

Unknown sa...

Trevlig Sista April! Du kommer att bli så smart så oj oj! Hur mycket får plats där inne tror du? :P Flyg lugnt! Kram M

Felicitas sa...

Jag har ett problem som du kanske kan ge mig lite klarhet i?! ;)
http://felicitass.blogspot.com/2008/05/tips-mottages-tacksamt.html
Hoppas att du har haft en alldeles underbar helg i Skåneland och fått njuta av de vackra rapsfälten som jag misstänker står i full blom!

Prralin sa...

Emma - Jaså det kanske tom är så pass lokalt som bara Övik, jag drog alla norrlänningarna över en kam jag... men hoppas du hade en trevlig Valborg du också då!

Maria - Skåne är alltid rätt. :)

Malin - Det är snart fullt kan jag meddela...

Felicitas - Jag ska klura på din resfråga. Och ja, Skåne var alldeles alldeles underbart förstås.