måndag 15 december 2008

Halvvägs - men det är långt kvar än

Det känns nästan lite overkligt att jag faktiskt är på väg mot den efterlängtade julledigheten nu!

Gårdagen bjöd på mysig julmarknad i Banafjäl - och där hittade jag äntligen skyddsängeln som jag (eller egentligen Kattis) varit på jakt efter länge länge!
Sen hann jag hem och powernappa en timme ungefär innan det var dags att bege sig mot hockeyn. Det var trevligt i matchens-företag-logen och jag ser fram emot ett privat studiebesök i Saxnäs - men matchen var inte så mycket att hurra för...

Lite roligt (men ovant) var (är) att några av de som "är" nåt i stan börjar känna igen mig (genom jobbet alltså) och hejjar när man ses. Det jobbiga i det hela är att det ibland känns som att man går omkring som en levande reklampelare för jobbet dygnet runt, och inte riktigt vet när man kan koppla av och vara civil. Men det är nog så det funkar i en småstad. Jag kunde iaf glädja Modos marknadsavdelning med att jag redan fått in en bokning på Övikspaketet.

Eftersom det inte blivit gjort tidigare så fick således gårdagskvällen ägnas åt min favoritsysselsättning; packning! Jag lyckas nästan förtränga mellan gångerna hur jobbigt jag tycker att det är, men det står aldrig fel - är det nåt jag hatar, så är det att packa. Blää. ;)

Idag har jag mest roat mig med att försöka att inte bli inblandad i nåt nytt, som skulle kunna ge mig ångest eller stressyndrom för att jag ska vara ledig. Och det har lyckats ganska bra. Dagens största problem har varit att svara rätt i telefon, det har nog varit 50/50 ungefär på hur bra vi har lyckats med det... haha... "Välkommen till Rese... ia..."

Och nu sitter jag har på Hotel Ibis Arlanda, med en packad väska, efter att först ha fått åka taxi upp till Umeå för att flyga ner - pga att SAS flög sista planet från Övik igår. Ibis är ett helt okej hotell i bra prisläge när man behöver boende på Arlanda, men det är inget speciellt. Rummen är lite småtråkiga och frukosten är inget att jubla över om jag inte minns helt fel. Men det funkar. Och eftersom jag hade en gratisövernattning här så är det ju som man brukar säga; gratis är gott.

Eftersom vi bokar ganska mycket övernattningar på Arlanda, framför allt i samband med charterresor så är det väldigt nyttigt att friska upp minnet på de olika hotellen med jämna mellanrum. Jag har nog bott på Ibis 3-4 gånger tidigare iaf, men hade ändå lyckats blanda ihop det här hotellet med något annat i mitt huvud innan jag kom hit...

Imorgon kl 7.45 ska jag träffa min chef på Clarion Sign där hon bott inatt, för att ha utvecklingssamtal. Och sen ska jag kila vidare till Rica Slöjdgatan för att vara med på Ledarskapstubildning med Christer Olsson hela dagen. Och sen, sen drar jag till Malmöööö! :)

Och nu, nu ska jag sova!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att ni fick tag på den! Jag mailade ju lite med Kattis om den förut också men inte ens mamma visste nåt... Julmarknad. Det måste jag också pallra mig iväg på!

Prralin sa...

Maria - Ja men eller hur, skam den som ger sig! Men nu är ängeln funnen (tillbaka på brottsplatsen så att säga) och vi kan sluta tjata om det... :)