Här sitter jag på morgonkvisten och planerar redan kvällens fredagsmys (kanske bör börja med att äta frukost så att den värsta hungern lugnar sig)
- och jag är sugen på pizza! Ingen flottig sak i sunkig pappkartong, utan en hemlagad variant.
Någon som har nåt gott recept att dela med sig av på hemlagad pizza modell sundare?
fredag 14 augusti 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Liba-bröd är toppen, tunt och lätt. Bred tomatsås och ajvar relish på t ex, sen spenatblad, feta, tomat, oliver, mozzarella och svamp. Mumma!
kan bara dela med mig av en varning också: jag föll för pizzafrestelsen förra söndagen. Åt inte ens hela, men straffet blev att i tre hela dagar efteråt vara sugen på chips och godis bortom vett och sans. Var så glad när det lade sig och lärde mig läxan... ;
Vill man spara in på pizzabrödet kan man använda fullkorns-torillas
Mikaela Mars & Ofelia - Jag har faktiskt aldrig testat vare sig Liba-bröd eller fullkornstortilla som pizzabotten, men jag ska lägga det på minne och testa för framtida bruk. Jag har iaf hittat en mycket smarrig fyllning nu, som säkert passar lika bra på ovan nämnda bottnar. Mums!
Skicka en kommentar