torsdag 28 februari 2008

Shit vad jag är bra!

Jag tog mitt förnuft till fånga och stegade mot träningen istället för hemåt efter jobbet. Jag var trött, less och hungrig... så jag tog en sväng förbi affären på vägen och införskaffade mig en banan. Jag visste att jag skulle vara på gymmet en dryg halvtimme innan step dance-passet började så på vägen dit konfererade jag med mig själv om jag skulle ta en halvtimme på löpband eller om jag skulle hoppa på ett spinning meny-pass innan. Egentligen skulle jag både vilja och behöva löpbandet, men jag slog ändå fast att jag behövde bli peppad av någon annan en dag som denna - så spinningskorna åkte på. Det var skönt och ett alldeles "lagom-pass" med tanke på att jag skulle vidare sen... och step dance-passet var jätteroligt! Och jättejobbigt! :)
Och det bästa är att jag tror att jag kan gå på det redan nästa torsdag igen (slutar normalt sett för sent varannan torsdag men nu har jag lite specialdagar...).

Efter dusch, mat och soffläge till Du är vad du äter (som jag för övrigt tyckte var ett väldigt intressant avsnitt, då jag kände igen mig själv alldeles för väl...) fick jag ett ryck - städa undan, diska, dammsuga och torka golven! Guuuud så skönt att ha det gjort innan helgen! Igen! Jag är ju grym! :)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt att vara nöjd med sig själv! Okej om jag länkar till dig?

Felicitas sa...

Shit vad du är bra!! :D

Anonym sa...

WOW.. Härligt tjejen, både träna o sen städa. Du ÄR bra!!! ;)

Anonym sa...

Heja! Jag fick också värsta tok-rycket, har diskat, burit ut sopor och storstädat/skurat badrummet! Heja oss! ;)

Anonym sa...

vadå latmask, tycker du tränar för fullt typ alltid tom du måste få vila någon gång är grymt impad av dej och ditt hålligång, kramar

Anonym sa...

Ja du ÄR GRYM!!!!!
Heja heja heja!

Anonym sa...

Jag tyckte oxå att "Du är vad du äter" var bra igår. Lite annorlunda mot för vad det brukar. Bra grej att ta upp tror jag, många känner nog igen sig.

Anonym sa...

Skall kommentera detta föträffliga inlägg så fort jag lärt mig hur man gör

Prralin sa...

Anna - Absolut, du är välkommen! :)

Felicitas - Eller hur, visst är jag?!

Sara - Jag vet!

Maria - Heja oss, vi är bäst!

Mamma - Allt är relativt...

Nenny - Tack! :)

Emma - Ja vi är nog många som har olika stora portioner av det där i oss...

Anonym - Det verkade som att du lyckades!