måndag 15 september 2008

Long time no see

Jodå jag lever.

Det har varit fullt upp och jag har inte tagit mig tid att vara här och nu. Ska försöka bli bättre på det. Sen sist har jag bla hunnit med att jobba (förstås...), vara på Högbonden en helg med några vänner för att fira en 30-åring, möte i Stockholm, kick off med jobbet i Stockholm + Birka Paradise, haft mamma-, Sigge- & systerbesök i Norrlandet, Star Wars-utställningen, Ecce Homo In Hate We Trust-utställning, IKEA-besök, tapetletning, lägenhetsfix, surprise-besök från Skåne med snabbimproviserad sightseeing, Brolle-spelning i lördags med efterföljande utgång, fått en inneboende kissnödig granne... och fått halsont.

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med datorn i knät (nej jag har inte kommit till skott att skaffa trådlöst än, men det funkar ju med sladdar till höger och vänster också...), slötittar på Elitserie-premiären på tv och har ont i halsen. Snart kommer nog min granne över, hon är utan badrum för tillfället och har hyrt in sig i ett hörn av mitt vardagsrum... :)

Nu drar som sagt Elitserien igång, på fredag åker jag till Skåne för en snabbvisit innan jag ska på säljrådsmöte i Göteborg på tisdag, hem en snabbis för att byta packning och dra vidare till Norge nästa fredag för studieresa med Hurtigruten... Det låter som det kommer bli många tillfällen att bara vara den närmsta tiden... ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

roligt att få lite uppdatering, du har haft att göra, roligt att du fått mer skåne besök
vi hade några trevliga dagar uppe hos dej och nu syns vi snart igen, kram

Anonym sa...

Kul att du finns med igen. Hoppas vi hinner ses när du kommer söderöver. Har bytt behandling till varje vecka,så jag är ganska uppbunden.Har varit på "skönhetskurs" o fått order om att gå upp en tim tidigare för att hinna bli vacker, får se vad du tycker om resultatet. Kram.

Anonym sa...

kul att du är tillbaka. Började just undra var du tagit vägen...
=)
Kram