söndag 28 september 2008

Äntligen hemma efter en gungig helg...

Äntligen hemma! Den här söndagen har jag längtat efter länge...

Inte för att vara otacksam mot utflykter jag får göra med jobbet, men när allt kör ihop sig och man bara hinner hem och packa om emellan... ja då är det riktigt skönt när man får komma hem och landa, och inte behöver packa väskan på fler veckor igen!

Förra helgen var jag i Skåne "på väg till Göteborg" (brukar kombinera när jag ändå ska söderöver...) där jag var på säljrådsmöte i tisdags. Kom hem mitt i natten på tisdag kväll, jobbade onsdag och torsdag, och for iväg kl 5.30 i fredags morse igen. Helgen har tillbringats i Norge, på studieresa med Hurtigruten. Tyvärr hade vi dåligt väder hela helgen och jag har inte med mig några fantastiska naturupplevelser, däremot större kunskap om Hurtigruten.

Med tanke på att jag inte gillar att varken flyga eller åka båt (speciellt inte i dåligt väder), så har jag som sagt sett fram emot att komma hem igen. Helgen har bestått av 5 flygningar och 2 nätter på båt. Det har gungat ganska bra, men jag har varit konstant drogad av åksjuketabletter i 3 dygn och har klarat mig ganska bra. Ska dock bli skönt att vakna upp till verkligheten imorgon... :)

Nästa sak jag ser fram emot är att komma ur kaoset som råder hemma hos mig. Jag har haft hantverkare här en vecka, som har målat om i badrummet, tapetserat om i sovrum och hall + ska lägga ny matta i sovrum. Just nu befinner sig hela mitt bohag i sovrummet och köket, fast sen inneboende grannen flyttade ut är det ju nästan gott om plats... :)
Tanken är dock att det ska bli klart om några dagar så att saker och ting kan få återgå till sin vanliga ordning till helgen.

1 kommentar:

emve sa...

Ny Blogg!
http://reumatiker.blogspot.com/