onsdag 20 februari 2013

Den där känslan

Ni vet den där känslan när energin återvänder. Det är fanimig världens bästa känsla!

Och det är nu jag får lust att berätta för er vad jag har haft för mig de senaste månaderna, allt det där som bloggen liksom missat för att orken gått åt till att göra det - och inte räckt till för att dokumentera det.

Om adventsmys och glöggmingel, julbak och en nästanvit jul, om debuten i fjällen, om skidor på längden och tvären, om en ovanligt vit skånevinter, om att bli uppsagd och återanställd, om möhippa, galna träningspass, 4good-kvällar, ny soffa, personliga rekord i löparspåret, om parkeringsböter en masse, galen trötthet, hockey i Göteborg, Melodifestival och massa annat skoj som hänt.

Ja lite så har mitt liv sett ut sedan sist. Hur har du haft det?

4 kommentarer:

Cornelia sa...

Åh va kul att du ger ett livstecken! Jag har det lite som du. Vill men orkar/hinner inte skriva. Jag är också med i 4good men har hittills inte haft möjlighet att gå på någon träff, annars har jag ju närmast till Stockholm men funderar på att gå i Malmö någon gång istället. Verkar vara så trevligt, då kanske jag kan haka på dig/er?

mamma sa...

härligt att energin återvänt och en riktigt härlig komprimerad "det här har hänt sen sist" :)

Cecilia sa...

Om att gå pigg från ett träningspass :)

Prralin sa...

Cornelia - Jag kan absolut rekommendera ett besök på en 4good-kväll! Om du är sugen på att gå på en kväll i Malmö är du välkommen att höra av dig, jag lär vara där. :)

Cecilia - Haha, precis. DEN känslan!