tisdag 21 mars 2006

Långdag

Blev en långdag idag, nyss hemkommen till mina hungriga kissar.
Skett lite förändringar på jobbet idag så vi fick lov att stanna kvar till 18.45 då nya vd:n skulle komma förbi o säga hej (lite missplanering under norrlandsturnén, det tar lite tid att ta sig mellan orterna). Sprang sen direkt upp på Gallerian o hade Ecco-info några timmar på DinSko. Sen hem till Kattis o gratulera o äta tårta. Och så hem o sova.

Har också hunnit med att boka en resa till Paris 18-21 april med mamma. Fick ju några semesterdagar "extra" där eftersom jag ska va hemma till bröllopet den 22 april, o så dök det lämpligt upp ett agenterbjudande med Sterling från Köpenhamn - bara att slå till! Återstår att hitta ett schysst hotell till ett schysst (agent)pris, men det ska nog inte va några större problem!
Det gäller att smida medans järnet är varmt...

3 kommentarer:

Engma sa...

Grattis till resan! Det blir ju nästan precis när jag och emma åker till london.. typ veckan innan. Härligt att möta våren i Paris! :) Det är bra att du passar på att njuta av fördelarna med att vara resesäljare!

Kjam!

Sara sa...

Fullt upp igår lät det som där du. Wow, så härligt med Paris också. Låter ju kanon när det blivit vår o allt. *avis* Liten födelsedagsresa blir det då alltså. Inte dumt...

Karin sa...

Paris! Wow, nu blir jag (som andra) avis...det ar en sa skon stad! massa shopping och vackra hus..= )

kram