torsdag 8 februari 2007

Frustrerad

Allt verkar sitta i sirap hos det underbara företaget R.
Det går f-n inte att få ett vettigt besked från nån kotte här. Det är sånt hemlighetsmakeri om vår (ev?) nye chef, vi här på byrån får inte veta nånting, inte ens A som för är tillfälligt ansvarig får veta nåt. Tydligen har inte vi som ska jobba med människan nåt att säga till om, det verkar däremot väldigt lämpligt att nån som sitter nere i Göteborg o inte ens har träffat människorna i fråga ska bestämma. Eller?
"Ni får veta i eftermiddag, ni får veta i morgon, vi har en på gång men kan inte säga vem det är, ni får vänta tills måndag osv osv..."

Tålamod är som bekant inte min starkaste gren.

Nyheten att Fritte släppt Umeå-Thailand i vinter har vi bönat o bett om att få annonser eller göra utskick om iaf, men nädå allt måste gå via marknadsavdelningen o vara så omständigt som möjligt. I Umeå fick de en annons i lördags o sålde som smör i solsken direkt, idag har konkurrenterna en annons i tidningen, så gissa var Öviksborna bokar sina resor idag?
Inte f-n hos oss iaf!

Nu kanske de ändå funderar på att slänga in en "mot-annons" efter många arga och upprörda samtal från oss idag. Men då är det så dags när allt är fullbokat...

Åhh jag är så less så jag vet inte var jag ska bli av.

Jävla skitjobb.

1 kommentar:

Engma sa...

Som en dag på Lidl ungefär. Fast vi skrattar åt det. Man kan inte göra annat. :-)

Det tråkiga för er är ju att det drabbar er för att ni har bonus-system...