lördag 3 februari 2007

Lika trött idag...

Sov som sagt flera timmar på soffan igår eftermiddag, o när jag inte sov så låg jag där nerbäddad under täcket ändå o gjorde ungefär noll knop. Hade inte heller några problem att somna tidigt igår kväll o sova länge imorse. Kände mig lite pigg i ungefär 2 minuter, sen gick det över igen. Har varit uppe o ätit frukost o läst tidningen, sen har jag sovit igen. Orkar absolut ingenting.

Var egentligen bjuden på hockey idag, sittplats med KP o F som fått låna biljetter o var vänliga nog att fråga om jag ville sitta med dom. Lyxigt erbjudande.
(Första gången jag blivit bjuden på hockey eller blivit erbjuden sittplats under mina 6 säsonger här, har delat en stol med S en gång i Kempis för massa år sen men det räknas knappt. Tydligen ska man inte vara hockeyintresserad för att bli bjuden på hockey, det är det bara alla andra som blir...)
Men nu har de blivit sjuka så det blir inget av hockeyn, har iofs min ståplatsbiljett kvar men vet inte om jag orkar gå dit o ha tråkigt... Eller jag vet iofs att jag inte orkar, men frågan är om man ska ta sig i kragen. Fast av vilken anledning?
Målet för dagen är att iaf orka ta mig ner till affären o köpa nåt ätbart o lite godis så jag orkar se Melodifestivalen ikväll.

Snacka om slöseri med liv...

Inga kommentarer: