fredag 21 april 2006

Paris

Så har man gjort Paris.

Trevlig stad, mycket att se. Har turistat järnet o sett eller besökt det mesta som vi kunde komma på att man ska se... Varit upp i Eiffeltornet o spanat ut över stan, klättrat upp i Triumfbågen o beskådat Paris by night, sett Mona Lisa på Louvren, gått längs Champs Elysee, besökt/sett Sacre Ceour, Notre Dame, Tour Montparnasse, Centre Pompidou, Moulin Rouge mm.
Åkt lite sightseeing buss, gått mycket, sett mycket. Mycket av det mesta. Mycket ont i fötterna.
(Sprang även på Andreas Isaksson o Kim Källström på Charles de Gaulle! Har öga för fotbollsspelare på flygplatser, i Malaga var det ju Niclas Alexandersson... Undrar om man kan ha sån tur att träffa in Tore på Bromma på söndag?! ;)

Shoppa ska man ju också göra i Paris har jag hört. Men de fina boutiqerna är väl inte direkt nåt för oss. Lite småshopping gjorde vi väl dock, men inget speciellt. Ett par skor rikare blev jag dock. Surprise! =)

Hemma i Skånelandet nu igen. Borta bra hemma bäst. Vet dock inte om det här är borta eller hemma. Hemma jämfört med Paris... Men hemma i Övik blir det ju inte förrän på söndag. Ska bli skönt att landa igen, men det blir bara en snabbis innan Göteborg står på programmet igen. Sen ska det bli skönt att få landa på riktigt ett tag...
Mimmi o Jenny har varit här ikväll o det kändes som "på den gamla goda tiden" ett tag, som att man inte vill åka härifrån nu när Mimmi flyttat hem från Englandet... Nåja, Skåne står kvar, Mimmi har lovat att fixa jobb o karl o bostad åt mig i Malmötrakten så då återvänder jag när allt är fixat!

Tack förresten för alla gratulationer, överraskande många som kom ihåg mig! =)
Ber om ursäkt att alla inte fick svar på sms, men jag var lite dålig på att kolla telefonen o lite snål på att skicka från utlandet, men det var mycket uppskattat!

Au revoir!


3 kommentarer:

Sara sa...

Oj vad ni hann se mycket. Inte många lediga stunder där ute... Men nu kan du paris o där är fint!

Sara sa...

Oj vad ni hann se mycket. Inte många lediga stunder där ute... Men nu kan du paris o där är fint!

Maria sa...

Ååh vad härligt det låter... :)