fredag 28 april 2006

Götet inställt

Det blev ingen Göteborgsresa för mig idag. Har känt mig lite halvdålig sen i tisdags, och igår fick jag gå hem från jobbet med feber o ont i magen så det kändes inte så aktuellt att åka iväg då. Idag har jag inte haft nån feber men jäkligt ont i magen med kramper till o från hela dan, har mest varit soffläge (eller toaläge då) som gällt idag, känns som jag har sett att tv-program som finns...
Var iväg en sväng på Vårdcentralen i förmiddags o fick ett läkaringtyg på att jag är sjuk så att vi kan få tillbaka pengarna på min avbokade flygbiljett. Så nu har jag samlat på mig lite mera vuxenpoäng, det var ju första gången jag var hos "doktorn", alltså i vuxet tillstånd som jag kan komma ihåg då... Vet iofs inte om det räknas att va där typ 1 min för att få ett papper utskrivet, men iaf, man får ju börja nånstans... =)

Just nu känns det ganska bra så jag hoppas att det inte kommer nån mer kramp innan jag hinner somna... så håller jag tummarna för att det är bättre imorgon!

2 kommentarer:

Kattis sa...

Jag har kollat med Götet nu ikväll och Poseidon med flera gråter floder för att ditt besök blev inställt... Däremot instämmer de i mitt välkomnande till sommaren då stan visar sig från sin bästa sida och du ska bjudas riktiga skaldjur bland annat... Hoppas du kryar dig snabbt, på söndag gäller det att va på g! Hälsa Fritz att jag ska anmäla honom för misshandel.. :-)

mamma sa...

Hoppas du kryat på dej under dagen, ha de gott/kram