måndag 8 februari 2010

Tonight's gonna be a good night

Ikväll var det äntligen dags för hockey live - på hemmaplan - igen! Kvällen började med att Foppa presenterades i line up till låten Tonight's gonna be a good night. När man ser honom skrinna in på isen får man en skön känsla - ja det kan nog bli en bra kväll!

Foppa & co värmer upp inför matchen.

Men kvällen började inte bra direkt. Första perioden var nog bland de sämsta jag sett. Någonsin. Allt gick fel. Inte en passning gick hem. Det såg ut som om de vallat skridskorna med Karlssons klister. Om de hade fått ett straffslag och det inte varit någon målvakt i motståndarmålet så lovar jag att de missat. Typ så var det.

Men i andra perioden klev de upp något lite lite. Och i tredje perioden blev det äntligen lite islossning och till slut vinst med 4-1. Det ska nog tilläggas att motståndet inte var jättevassa de heller. Men det faktum att de lyckades vända matchen och jobba upp sig känns skönt. För att inte prata om tre livsviktiga poäng.