onsdag 29 november 2006

I'm back

Hemma igen, men inte tid (ro) att uppdatera så mycket. Semestern var bra, varmt o skönt o avkopplande i solstolen. Men efter två dagar tillbaks i vardagen är man ja... just det, tillbaks i vardagen igen. Stressad fast det är lugnt (alldeles för lugnt) på jobbet, men kvällarna är ju fullbokade så det står härliga till, likaså helgerna (kolla kalendern), och det är stressande. För jag skulle verkligen behöva tid att bara va här hemma, fixa o ordna o så skulle jag vilja ha tid att fixa nåt mysigt jul/adventspynt mm. Men man kan ju inte få allt... Känns som jag inte kommer hinna va här hemma speciellt mycket innan jul ändå, så det kanske får bli till nästa jul....

Vad har annars hänt sen sist då? Var ju i Stockholm både före o efter semestern, före såg vi på Sweet Charity o hann inte så mycket mer eftersom planet från Övik blev försenat ner. Efter semestern shoppade vi litegrann, jag köpte mig bla en klänning (!) och ett par jeans. (Enligt Malins kloka råd så blev det förstås ett par Cubus-jeans igen, bra för oss tjockisar... =)
På jobbet är det som sagt lugnt, men lite rörigt eftersom chefen har fått kicken o ingen riktigt vet vad som ska hända nu.

Ikväll har jag varit på smyckeskurs och komponerat ihop ett halsband, ett armband o två par örhängen, fått lite tips, idéer o inspiration. Väldigt kul! Men jag orkar tyvärr inte ta foton, det kanske kommer vid nåt senare tillfälle... (planen är att ta med datorn ner till Skåne på jullovet så kanske man hinner fixa till bloggen lite, det är inte prio ett just nu tyvärr...)

Jag har fått virus på datorn o det är ju alltid lika kul. Lyckades hitta o ta bort nåt virus med antivirusprogrammet, men det verkar komma tillbaka igen så det är en envis jäkel. Och jag känner inte att jag har tid att lägga ner nån större energi på det just nu, jag kör några virussökningar per dag o håller tummarna. Försöker också undvika msn i möjligaste mån för att inte smitta fler... *suck*
Imorgon blir det hockey o sen är det nästan helg... ja ska ju iofs jobba på DinSko på lördag, men ändå, fredag kväll är ju fredag kväll iaf o sen är söndagen ledig! Enda lediga dagen på hemmaplan som jag har kvar det här året...

4 kommentarer:

sara sa...

För mycket o göra tjejen... Går det inte o prioritera bort något??

Kattis sa...

Jo, busy är du ju kan man säga... men du har missat att föra in gbg:s-besök den 27 december. då ska modo få pisk av frölunda i scandinavium. =) vi e på gång nu!!!

Malin sa...

Välkommen tillbaka! Kul att du hittade lite shopping fynd! :-)

Anna sa...

Hejsan Petra! Ang cubus Jeansen, ex tjockisar hoppas jag att du menade ;o) sen kan man ju undra vad som är smalt st 34 eller??? Men tjock e du fan inte... Bara så du vet, ibland ser man inte det själv!
bamse kram!
PS: jag ska kolla in Cubus ;o)