söndag 27 april 2008

Några timmars helgnjutande tänker jag iaf hinna med

Oj, det har varit busy de senaste veckorna... jag har kommit tidigt till jobbet och gått hem sent varenda dag i princip. Jag fattar inte riktigt var tiden tar vägen, men dagarna går såååå snabbt och jag hinner inte med någonting. På torsdag drar jag dessutom och är borta en dryg vecka igen, så allt måste ju hinnas klart innan dess...

Alla kundbesök tar väldigt mycket tid i förberedelse och efterarbete (eftersom jag aldrig får sitta i lugn o ro och jobba med det, det kommer ju alltid kunder och telefonsamtal emellan så man måste avbryta) och jag var på ett besök i tisdags som jag lovade en offert. Har verkligen inte haft en suck i världen att ens börja på den på hela veckan. Och nej, jag orkar inte jobba dygnet runt. Tack och lov var det ganska lugnt igår när jag jobbade lördag så jag hann göra undan lite andra saker som legat på to-do-listan. Men offerten fick jag helt enkelt ta mig i kragen och gå ner till jobbet och fixa nu i förmiddags. Man kan ha roligare en söndag, men jag vet ju också hur det känts att ha stressen över den hängande över sig hela veckan... bättre att få det bortgjort. Nu ska den bara skickas iväg imorgon också. En sak till att stryka från to-do-listan.

Efter offert-skrivandet blev det också en dela-ut-reklam/erbjudande-om-jobbet-promenad och för att va så effektiv som möjligt så valde jag att lägenhetsområde där man har många hushåll på samma ställe. Vilket också innebär många trappuppgångar och bra benträning på köpet!

Som grädde på moset så dök den där lägenheten upp också - som om jag inte hade nog att tänka på. Men nu har jag ju som sagt tackat ja, men det känns inte så välgenomtänkt så jag hoppas bara på det bästa. Känner inte att jag har tid att lägga så mycket energi på det just nu.

Jag tittar på min to-do-lista och inser att jag bara har 2,5 dagar kvar (hade tänkt försöka gå hem tidigt på onsdag...) då allt ska göras. Lycka till kan man säga...

Måste förbereda för morgondagens kundbesök också, men det orkar jag ärligt talat inte göra nu. Det får bli senare ikväll, och jag tror inte det ska ta så lång tid heller. Nu tänker jag faktiskt vara helgledig några timmar.

Behöver jag säga att jag ser vääääldigt mycket fram emot nästa helg - en ledig en nere i Skåne! :)

2 kommentarer:

Maria sa...

Förstår dig verkligen... Men ang. flytten - Oroa dig INTE för det praktiska kring den, du har folk som gladeligen hjälper till kan jag lova! Jag är bra på att bära kartonger, och på att packa:)

Prralin sa...

Maria - Det låter bra, jag lejer mer än gärna ut hela flyttproceduren till högstbjudande...