onsdag 2 april 2008

Live from Thailand

Jag overlevde flygningen! Det gick hur bra som helst faktiskt. Vi fick aka premium class pa overdack pa jumbon, gott om plats och bra mat och dricka och excellent service (planet var bara fyllt till typ en femtedel...). Sov bort nagra timmar under natten och sen var man ju plotsligt framme. Hoppas hemresan gar lika bra, aven om vi far sitta i "monkey class" da... ;)

Vi har bla hunnit med en overnattning i Khao Lak, elefanttrekking i Khao Sok, bussresa upp till Chumpon, batresa over till Koh Tao, snorkling/dykningsutflykt (jag fegade ur och badade bara...), batresa vidare till Koh Samui, shopping i Chaweng, privat speedboat till Khanom, en del badande, lite brannande och mycket svettande... det ar grymt varmt och luftfuktigheten ar hog!

Nu maste jag egentligen ga o sova, klockan narmar sig 24 och imorgon bitti kl 7 ska vi ut pa battur nagra stycken med forhoppningar om att fa se de rosa delfinerna som bara finns har i Khanom. Hall tummarna!

Sen drar vi vidare ner till Krabi imorgon, och bor de 2 avslutande natterna dar. Ska bli skont att va 2 natter pa samma stalle och kanske hinna packa om och forsoka fa hem allt... allt ar fuktigt och vager dubbelt sa mycket som tidigare. En dagsutflykt till Koh Lanta ska vi ocksa hinna med, sen ska vi vara fullarda. Borta bra hemma bast! :)

Inga kommentarer: