måndag 30 juni 2008

Nu är jag själv också flyttad!

Helt seriöst så har jag bara 2 (två!) flyttlådor (och en del kassar...) ouppackade! Jag är imponerad av mig själv... om ingen annan är det, så får jag ju va det själv iaf... :)

Därifrån till att ha fått ordning är ju en annan sak, allt har ju inte riktigt funnit sin plats än... men nu ser man både golvytor och väggytor - på flera ställen. Det ser ut som att lägenheten har potential helt klart... har även fått hjälp av den starka flyttkarlen att fixa golvlister i hallen (något som utflyttande inte kommit till skott med, de hade lagt in laminatgolv över den tråkiga plastmattan men inte fullföljt med listerna runtom).

Imorgon passar jag på att ta en ledig dag eftersom det faktiskt finns möjlighet för det på jobbet... så då bär det av söderut till IKEA. Inga stora inköp planerade, mest en inspirationstur... shoppingturen kommer nog sen efter semestern när jag har bott in mig lite.
Balkongmöbler och insynsskydd till balkongen är prio ett just nu, hoppas jag hittar något sådant.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du har varit duktig. Men du har fått lite hjälp, glöm inte det.... ;)

Maria sa...

Starkt jobbat! Det är till att vara effektiv märker jag... Hoppas att du hittade det du sökte så du kan sitta ute och njuta av balkongen sedan!

Prralin sa...

Sara - Nej då det glömmer jag inte...

Maria - Ja det är ju lika bra att ta tjuren vid hornen... Du är välkommen att hälsa på när du har tid och har vägarna förbi!