onsdag 13 augusti 2008

Äntligen igång igen!

Sakta men säkert börjar livet återgå till det normala efter allt flyttstök och semestrande... Fyra dagar är avklarade på jobbet och där är man snabbt tillbaka i ekorr-hjulet, det är som att tiden bara stått still. Lika mycket att göra som innan semestern. Inte för att jag direkt trott att det var en massa saker som skulle gjort sig själv under sommaren, men man hade ju alltid kunnat hoppas... :)

Och ikväll blev det äntligen tränings-comeback igen! Jag vill inte ens tänka på när jag var på gymmet sist, det var bra länge sen... Men det är inget att hänga upp sig på nu, nu blickar vi framåt istället!
Idag blev det lite mjukstart a la en halvtimmes spinning och därpå en halvtimmes push/pump. Försökte gå ut lugnt och känna mig för, finns ingen anledning att få blodsmak och bli avskräckt direkt. Det kändes skönt, men tungt, och jag längtar verkligen efter att komma tillbaka ordentligt igen!

Har dessutom fått några nya potentiella träningskompisar på gymmet, så jag hoppas vi kan peppa varandra och göra det ännu roligare. Helt oskyldigt la jag fram ett litet förslag om Tjejklassikern för ett tag sen, inte alls i tron att nån skulle nappa (jag har försökt förr...) - men helt plötsligt är det flera stycken som är på! Så den som lever får se, kanske hakar ett gäng från norr också på... :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Gud, så roligt. Jag är också toksugen på klassikern!