tisdag 27 juni 2006

Who's da man

Midsommarhelgen blev jättebra... Mycket trevligt i Gullvik. Ganska blåsigt men varmt i solen i lä-läge så det får räknas som bra midsommarväder, sillunch, minigolfrunda (förstås framkallande ett o annat tålamodsutbrott), surprise!!! (Sofie var hemma över helgen o hade sån tur att vi sprang på varandra där), grillat o Mimmi... =)
Förstås kom det en skur precis när maten var färdig så vi fick slänga in allt i vår stuga, men det är väl smällar man får ta... Lite överfulla drägg till höger o vänster får man väl också räkna med i såna här lägen...

Resten av helgen har också varit bra, vi har chillat, njutit av solen, shoppat, sett på fotboll, ätit glass i hamnen, sightsee:at mm. Tror stan fick ganska bra betyg av den besökande skåningen!

Och nu är det snart redan onsdag igen, veckorna går fort... En del att göra på jobbet, o skulle man inte ha nåt att göra så dyker det upp nån strulig kund som gubben i lådan o sätter en i jobb... =/ Har en massa telefonutbildningar var o varannan dag nu också o nya kataloger på Resias produkter som vi ska börja sälja väller också in... så om man inte har känt sig förvirrad innan kan man utan problem göra det nu iaf!

Nåja, en dryg vecka till sen är det en liten semester i sikte... hoppas på fint väder, då ska det bli riktigt härligt!! Men innan dess måste jag ha kommit igång lite med träningen, blir mycket piggare då... spinnande o pushade igår o idag har jag varit på power strike... Imorgon är planen lite TC Push sen får det nog bli helg o hamnfestsuppehåll. =P

2 kommentarer:

mamma sa...

låter som en trevlig helg tillsammans med bla en skåning. Ser framemot att ses. längtar! kram

Sara sa...

Låter som du hade en mycket lyckad midsommarhelg... Och snart semester och skåne som hägrar också. Det blir nog finemang det med!