måndag 18 april 2011

Happy Birthday to me!

Så kom den där dagen till slut. 30-årsdagen. Inte för att det var en dag jag hade fasat för direkt, 30 är ju faktiskt bara en siffra. Och jag kan inte påstå att jag känner mig mycket äldre än 29. 30 låter ju faktiskt rätt så bra. Lite vuxet sådär. För visst börjar det bli dags att samla vuxenpoäng nu? ;)

Dagen började med att ta reda på gårdagens diskberg, men sen ordnade det upp sig med sång, tårta, blomma och present på jobbet. Och så fortsatte det med gratulationer hela dagen, presenter och blomsterbud. Grannen knackade på och sa grattis, och så kom Mimmi över och hjälpte mig äta upp lite av helgens kalasrester.

Stort tack till alla som inte bara skänkt mig en tanke utan faktiskt lagt lite av sin tid och energi på att på något sätt förmedla en grattishälsning till mig! Tack!

3 kommentarer:

mamma sa...

låter som du blev rejält uppvaktad på din dag, härligt eftersom vi gratta dej dagen innan, visst ska man fira nollorna i flera dagar, och du har visst fått en riktgit härlig present av ö-viksgänget, vi ses på nästa födelsedagfirande, kram

Nenny sa...

Hipp hipp hurra!!!
GRATTIS GRATTIS!!
Välkommen till 30! ;)
Kram kram

Tweety sa...

Grattis i efterskott, kram