fredag 8 april 2011

Vilken dag!

Vilken dag! Först en heldags föreläsning och inspiration av Anders Haglund. När man lyckas sitta en hel dag "rakt upp och ner" utan att titta på klockan (och om man gör det så är det för att konstatera neeej varför går tiden så snabbt, jag vill ha mer!) - då är det ett gott tecken. Det var mycket skratt och insikter. En väldigt bra vinst - och dessutom lyckades jag av en slump hamna bredvid den andra tjejen som också vunnit sin biljett via Friskis, så vi sällskapade varandra under dagen bland alla andra gäng av kollegor som var där tillsammans.

Sen var det till att småkuta hem och snabbpacka för en helg på Österlen, sätta sig i Lillpolon, hålla hårt i ratten för att inte blåsa av vägen och dra till pappa för helgens första stopp. Var på plats lagom till matchen började. Ödesmatchen. Modo-Södertälje. Matchen då hela Övik stod på spel kändes det som.

Men det gick vägen. There is a God. (Ja, jag hade kunnat bli religiös på kuppen.) Efter matchen kändes det som att det lättat ungefär ett ton från axlarna, och jag insåg vilken grym pärs de senaste veckorna varit. För er som inte är insatta i Modo och Örnsköldsvik ska jag inte ens försöka förklara, men det är långt ifrån "bara hockey" de här veckorna har handlat om - det har varit så mycket mer än så. Här kan man verkligen prata om att det hade varit "hela världen" om de inte klarat sig kvar. Eller i alla fall hela Övik. Minst.

Phew!

Lite av en turvecka alltså. Jag kände flowet i början av veckan och köpte en trisslott - och nog tusan vann jag! 25 spänn! Men jag har inte vågat lösa in vinsten mot en ny lott - jag vågade inte förbruka mer tur innan dagens match var spelad...

4 kommentarer:

Keron sa...

Enligt bröderna var det en grym stämning.

Skönt att få bort lite press, det underlättar säkert för din hälsa :)

Anonym sa...

Till o med jag såg hela matchen med spänning. Skönt att det gick vägen.

mormor sa...

Den anonyme var din mormor. Förstår inte varför den inte ville ta mitt namn!

mamma sa...

vilken match, Marina och jag hade flytet att hitta matchen på tv när den bara var några minuter gammal, så för första gången på länge såg jag oxå en match, lita mer än att bara följa den via liverapporter på webben, låter för övrigt som om du hade en riktigt bra dag, jag hoppas att känslan finns kvar under en längre tid