söndag 17 april 2011

Kalasmarathon

Igår började kalasmarathonet som kommer att hålla i sig en hel vecka (med vilodag på tisdag dock!), och som dessutom kommer att avslutas med en påskhelg - och det är ju nästan lite kalas i sig det också. Så några större sysselsättningsproblem lider jag inte av - det ska städas, fixas, lagas mat och diskas mest hela tiden.

Men alltså, när man fyller år - visst borde någon annan komma hem och göra allt detta och fixa kalas åt en. Eller? Tydligen funkar det inte längre så när man närmar sig 30 (nej, jag har inte passerat än - är rena rama ungdomen fortfarande!).

Kalas nr 1 igår var väldigt trevligt. Det serverades tacos och marängsviss på klassiskt barnkalasmanér, det gäller ju som sagt att hålla fast vid ungdomen så länge man kan. Men självklart stal lilltjejen Elsa hela showen. Ett riktigt charmtroll! Katten var ganska nyfiken på henne, men undrade vad det var för skrik hon ställde till med mellan varven. Jag är dock väldigt nöjd med att han fick lite nya intryck att smälta - imorse väckte han mig inte förrän vid 05.30. Sovmorgon!

2 kommentarer:

mamma sa...

det ser påskfint ut hemma hos dej och lilltejjen ja hon e ju för söt, ha de gott vi ses i em, kram

Kattis sa...

när man fyller 30 ska man fira i dagarna tre...eller fem... eller fler... Kör hårt!