onsdag 11 juli 2012

Smart flyttbart bord till trädgården

Förra sommaren vet jag att jag såg nåt sånt här bord någon stans någon gång. Men av någon (korkad) anledning så slog jag inte till. För i början av denna sommaren fick jag förstås plötsliga cravings efter detta bord, det skulle ju passa perfekt till min nyinköpta solstol i min nystajlade (nåja, allt är relativt) trädgård.

Men vad söker man på? "Bord på en pinne som man kan sätta ner i gräsmattan"? Inte så många träffar. Till slut hittade jag något som kallades Strand- och trädgårdsbord, men det var förstås slutsålt. Och på de ställen som jag kunde påminna mig att jag sett detta bord förra året fanns det förstås inte heller. Så jag började inse att jag fick ge upp och försöka klura på hur man kunde göra ett själv istället...

Men så plötsligt händer det. På Bo Ohlsson i Tomelilla hej, här får du mest för pengarna. Förstås. Var annars?! 50 spänn. Löjligt snyggt i all sin enkelhet. Så nu står det där ute på gräsmattan, bredvid solstolen (som för övrigt fick sig en ny dyna från Bosses rea också), och väntar på solsken så att jag kan gå ut och njuta av en kall drink som får stå på bordet medans jag läser en god bok.

Väderutsikterna för detta ser inte så goda ut. Men snyggt är det.

flyttbart bord till gräsmattan
strandbord
trädgårdsbord
Solstol (Solvagn Bianco) från Jysk, dyna och bord från Bo Ohlsson, fuskfoppisar och solglasögon från Kiviks marknad, glas från köket i stugan, blommor från trädgården och så en liten blomfluga  av oklart ursprung på besök. Bok Marley och jag - rekommenderas!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Ett sådant bord vill jag också ha!!! Jag som var på Bo ohlsson i lördags...