torsdag 1 november 2012

Julmarknad på Ovesholms slott

I söndags var det äntligen dags för julmarknadspremiär. Jul på Ovesholm slott, även om just slottet lyste med sin frånvaro även i år. Men på julmarknaden lyste tomtar och massa andra juliga härligheter med sin närvaro. Och där ute lyste dessutom solen. En perfekt julmarknadsdag om du frågar mig!

Jag saknade de underbara betongänglarna från förra årets julmarknad, men blev istället positivt överraskad över att de söta små minitomtarna som jag letade efter förra året fanns i alla möjliga modeller. På stenar, på stubbar, på grenar och i lösvikt. En hel tomtesläkt fick följa med mig hem och ligger nu bara och väntar på att få komma fram och invadera min lägenhet. De ser ganska busiga ut, de små liven, så det gäller att hålla koll på att de inte trippar fram ur sina vrår alldeles för tidigt...

På söndag är det dags för julmarknad igen. Denna gången på Wrams Gunnarstorp utanför Bjuv.  Längtar!

julmarknad
julmarknad
julmarknad
julmarknad

7 kommentarer:

Victorias Jul sa...

Vilken mysig marknad den skulle jag ha velat gå på

Sanna Christmas sa...

Vad fint, supermysigt verkligen!

Unknown sa...

Riktigt mysigt med julmarknad. Jag hoppas kan gå någon helg, har du någon sida man kan se var julmarknaderna är? Gulliga tomtar.

Elin sa...

Är det dina bilder? Jättefina iaf :)

Älskar själv att fota :)

mamma sa...

va härligt juliga bilderna är, det känns precis lika mycket julstämning som de var där,

Prralin sa...

Maria - På svenska-slottsmassor.se finns en del "slottsjulmarknader" listade. Annars är det nog bara att googla. Katrinetorp i början på december kanske? Eller varför inte en utflykt till Jul på Tivoli i Köpenhamn? :)

Elin - Tack, jo det är mina egna bilder från julmarknaden!

Sara sa...

Åh så fina bilder. Nu blir man sugen att gå på julmarknad!!