söndag 4 november 2012

Pepparkakor med choklad

Förra helgen kombinerade jag och kusinen julmarknaden med en myshelg i stugan. Vi hann i och för sig inte vara i stugan speciellt mycket, eftersom vi på lördagen körde via Bo Olsson i Tomelilla hej här får du mest för pengarna och shoppade på vägen ner och sen var det ju julmarknad på söndagen.

Men vi hann i alla fall med en myskväll på lördagen. Och vi är grymma på att mysa! Tacos, julmust, pepparkakor och film. Bland annat. Jag kan förresten rekommendera nyheten (?) som dykt upp i pepparkakshyllan; pepparkakor med choklad. En smarrig kombination, som förstås är enkel att göra själv också. Vi provade även Ballerina Pepparkaka (ja kusinen gillar också julen!). Men den var sådär.

Allra godast är förstås att baka själv. Och snart är det nog dags att börja med det, har letat fram många nya recept som jag måste prova den här julen. Hur länge måste man vänta innan man kan bjuda hem till glöggmys?

2 kommentarer:

Tweety sa...

Det är väl bara att bjuda hem ;-) Själv skall jag ha släkten här på adventsfika (1:a advent. Ny tradition som jag införde förra året. Så då skall jag baka mina efterlängtade Lussekatter. Kram

Cissi sa...

Jag har själv funderat på det där... kanske en knytis sitter på sin plats snart? :)