lördag 3 januari 2009

Back in business

Man blir alldeles vill på dagarna av att vara ledig... Imorse när jag gick förbi tvättstugan på väg till jobbet för att kolla tvättid blev jag lite förvånad att det fanns ledigt redan ikväll. Det var inte förrän jag gick med tvätten alldeles nyss som jag insåg att det är lördag kväll och folk kanske har roligare saker för sig än att tvätta?! Inte jag. ;)

Stockholmsvistelsen var väldigt trevlig. Jag och Mimmi tog tåget upp från Malmö i tisdags morse, mötte upp med Sara i Stockholm vid lunchtid och gick sen en sväng mot Gamla Stan. Det var lite kylslaget, så vår shopping bestod mest av mössor, vantar och halsdukar. :)
(och julsaker på rea förstås!)

Vips så hade jag köpt tre (billiga) mössor, en halsduk/sjal, ett par stickade vantar och ett par svarta skinnhandskar. Lite vuxenpoäng det där senaste om jag får säga det själv, men jag är väldigt nöjd med köpet. Snygga, sköna och faktiskt överraskande varma.

(Klä-dig-varmt-shoppingen fortsatte faktiskt igår på lunchen då jag tog en snabb sväng inom KappAhl och kom ut med en ny jacka/kappa för det överkomliga reapriset 199 kr. Jag kom in i provhytten med två jackor/kappor jag tänkte prova, och i provhytten hängde detta klipp redan och väntade på mig. Dessutom en varm och fodrad sådan. Inte mycket att fundera på. Billig och bra!)




Nyårsafton firade vi med att se FootlooseIntiman tillsammans med Malin och Pierre. Tyvärr var Brolle sjuk, men det var en trevlig feel-good-musikal som jag rekommenderar alla Örebroare att gå och se, då den nu turnerar vidare dit...

Efter musikalandet stoppade vi till på Royal Viking där vi bodde och skålade i lite champagne innan drog till Söder för att äta god indisk nyårsmat på Shanti. Gott gott!

Och sen avslutades kvällen på bästa utsiktsplats för att beskåda det vackra fyrverkeriet över staden. Compliments till Pumas grabb för denna uppvisning!

Kom hem i torsdags kväll, och rivstartade därefter med att jobba långa dagar både fredag och lördag. Ser fram emot en ledig dag imorgon, sen blir det jobb på måndag och åter igen en ledig dag på tisdag. Mjukstart!
Visserligen har det bara passerat två arbetsdagar i januari, men det känns redan som att "det dragit igång igen" och jag hoppas innerligt att vi kan se till att få in bra försäljning nu och visa cheferna på huvudkontoret att det är ett felaktigt beslut att säga upp en halv tjänst hos oss, och att vi så snart som möjligt kan få tillbaka dessa 50%...

Inga kommentarer: