söndag 4 januari 2009

Samsung Touchwiz F480?

Idag när jag egentligen var ute efter att kolla på ny digitalkamera så ramlade jag istället över den här snyggingen; Samsung Touchwiz F480.

Tidigare har jag mest varit inne på en Sony Ericsson, plain och stilren med hyfsat stora knappar, jag har sneglat åt Sony Ericsson C902 och Sony Ericsson G900 eftersom det är de modeller jag sett där designen tilltalar mig + att det är hyfsat stora knappar...

Kanske är jag helt fel ute som nu styrt om kosan mot en touchscreen som helt saknar knappar?! Men den är snygg... och har fått väldigt bra användarrecensioner vad jag hunnit se än så länge.

Om någon har erfarenhet (egen eller hört av någon annan) av någon av ovan tre nämnda mobiler skulle jag bli jätteglad för lite information! Erfarenheter från touch-telefoner överlag eller mobiler med liknande utseende som ovan nämnda är också av största intresse.

Tack!

Det jag är ute efter med mobilen är att den ska vara snygg, användarvänlig, bra kamera, och det jag kommer använda den till är framför allt sms och en del surfande. Har ingen surfvänlig mobil idag och har inte något uppbyggt mobilsurfbehov, men när jag nu ska införskaffa mig en ny vill jag gärna att den ska vara surfvänlig så jag har den möjligheten om jag så önskar...


Andra bloggar om , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Samsung suger, min samsung var bra i början men sen tappar den mer o mer...

Prralin sa...

På vilket sätt suger Samsung?

Charlotte sa...

Jag har en LG Viewty (alltså KU990 eller nått sånt) och ja, jag erkänner, jag valde den för att den var så fiiiiin. Den är helt okej, men något du ska tänka på (och prova om möjligt) innan du väljer en touch screen är att det kan vara rätt pilligt att få till sms på den. Jag är iofs rätt nöjd nu när jag hittade valmöjligheten att ha som ett litet "qwerty" tangentbord på skärmen, men det är det kanske inte alla telefoner som har, eller alla användare som gillar....
Sambon har f.ö. en Samsung sen drygt ett år (en G600) och är helnöjd.

Pernilla Hult sa...

Jag importerade en iPhone från USA förra våren. Jag kan tänka mig att de är ungefär lika (men jag kan inget om teknik). Tyckte den var underbar i början (nyhetens behag). Småknöligt att skriva SMS. Jättebra att surfa med. Blir jättevarm när man använder den, använder alltid lurar när jag pratar i den. Nu har jag lessnat då den importerade inte längre har några uppdateringar att hämta efter lanseringen i Sverige. Nu kikar jag på SonyEricson igen och så fort OB-pengarna kommer med lönen i Januari så ska jag shoppa mig en C905 (tror jag att det var).

Anonym sa...

Jag har haft min Samsung touchwiz i två månader nu och jag är supernöjd med den :) Den är jätte smidig och lätt att använda, för mig är det iallafall inga problem att skriva sms med den. Kamran är bra med en massa funktioner. Jag bloggar mycket från min mobil och det tar inte mer än ett par sekunder att komma in på internet. Sen har den även en massa andra bra funktioner som stöldspårning, nödalarm (tryck 4 ggr på valfri volymknapp och det skickas ett nödsms till de nummer du har ställt in).
Rekommenderar verkligen den mobilen!