onsdag 13 juni 2012

Minigolf

Efter en ovanligt rolig arbetsdag som bland annat bestod av en "studieresa" i form av en guidad busstur i stan med fikastopp hos min Trädgårdsonsdag-idol Tareq Taylor på Slottsträdgårdens kafé, så var det ikväll dags för minigolf på Bulltofta. Molnen som lurat till och från hela dagen drog sig undan och solen visade sig från sin bästa sommarkvällssida.

Det var många år sen jag spelade minigolf senast, men det är en smårolig aktivitet måste jag säga. Alla är sådär jämndåliga på det. Ungefär som med bowling. Ingen är bra, men alla tycker det är kul. Roligast ikväll var helt klart när "någon" (inte jag!) lyckades skjuta ut bollen i bushen så att den hamnade i diket som ledde fram till den lilla dammen precis bredvid. Jag hade fantastiskt roligt när jag stod och skrattade åt och tog kort på de två snillena som stod och spekulerade om hur de skulle få upp bollen... Hilarious!

Kvällen avslutades med en glass i solen. På tal om glass så berättade Tareq att de i Slottsträdgårdens kafé i sommar serverar egentillverkad mjukglass, gjord från grunden på riktiga ingredienser och inga halvfabrikat. Receptet är dessutom framtaget med hjälp av en testpatrull som vet vad de pratar om när det kommer till glass - ett gäng glada barn. Ett sommartips om man har vägarna förbi Malmö!

Inga kommentarer: