söndag 24 juni 2012

Om 6 månader

Idag är det 6 månader till julafton. Jag längtar lite grann. :)

Men jag njuter förstås av sommaren också, även om regnet formligen vräker ner just nu och midsommarhelgen som nyss passerat varit den regnigaste på länge. Vädret idag har nog varit ungefär detsamma som på julafton senast faktiskt. Men helgen har ändå varit mysig och somrig. Det gäller bara att anpassa aktiviteterna (och kläderna) efter vädret. Vädret blir inte bättre av att man beklagar sig. Och fixa i trädgården och såga ner träd kan man ju göra mellan skurarna.

Att klaga är som att sitta i en gungstol. Du har något att göra, men du kommer ingenstans.

Christmas love!

3 kommentarer:

Träningsglädje sa...

tänkte på dig idag och på vilken högtid som är "er" nästa. minns inte att du skrivit så mycket om kräftkalas och förutom den "högtiden" (ok, klassas kanske inte riktigt som en högtid...) så är ju nästa JUL! :) när börjar du med förberedelserna?

Prralin sa...

Haha, jo nog förtjänar kräftorna att "firas" lite också men kan ju förstås inte jämföra sig med julen. :) Men nu har jag vi ju precis firat midsommar, och ja hela sommaren förtjänar ju att firas så det är inte så att jag längtar ihjäl mig!

Julförberedelserna får allt vänta lite. Jag brukar nog bli sugen nån gång i oktober men försöker ändå hålla mig och dra igång när advent närmar sig.

Maria sa...

Petra jag känner INGEN som älskar julen lika mycket som du! Så gött!!