fredag 4 februari 2011

Säg hej till Snuff!

Idag är jag hemma och vak:ar. Ja, vård av katt alltså. Igår kväll flyttade nämligen lille Snuff hem till mig. Jag har länge velat fram och tillbaka om jag skulle skaffa ny katt eller inte, eller kanske framför allt när jag i så fall skulle göra det. Jag har fått några erbjudanden om katter men då har det inte känts "rätt". Men så förra veckan "råkade" jag gå in på Blocket och kolla lite på kattutbudet i Skåne, jag bläddrade sida efter sida men hittade inget som föll mig i smaken - men på sidan 4 dök han upp. Snuff! (översta bilden är annonsbilden som jag fastnade för)

Ganska (mycket) lik sin "storebror" Fritz (antar att det var därför jag fastnade för bilden, och klickade upp första annonsen) till utseendet, och sen läste jag i annonstexten att han också var ensambarn, precis som Fritzen var (jag håller tummarna för att han även är lik till lynnet). Jag tog ingen action där och då, men ett par dagar senare insåg jag att jag fortfarande gick och funderade på den fina lille kissen - så då skickade jag ett mail till matten. Och sen vips, så igår åkte jag till Helsingborg och hämtade honom!

Men Snuff... nog är han väl lite tuffare än namnet "Snuff"?! Vi får ha en liten namntävling. Vinsten består, förutom ära och berömmelse förstås, av en stor gosig spinnande kram från sötnosen i fråga. Vad tycker ni??


4 kommentarer:

emsut. sa...

Vilken söt pälsboll :)

Nenny sa...

Ja jösses vilken lurvig sak. =)
Hoppas sötnosen kommer att trivas.
Jag kommer dock inte på nåt bra namn för tillfället. Det enda som poppar upp i huvudet är Stig... ;)
Kram kram

Tweety sa...

Så söt, hade också haft katt om jag inte hade varit allergisk :-( Namnet som jag tycker passar är Tussen. Kram

Cinderella sa...

Jag tycker han kan få heta Lazer-han ser ju hur cool ut som helst!

Ja, förutsatt att han inte är en riktig latmask då! :)