söndag 6 februari 2011

Söndagsmys

Idag har jag och Snuffen (nej han har fortfarande inte fått något bättre namn, bidra gärna om du har ett förslag!) mest tagit det lugnt och söndagsmyst. Det har varit fullt upp både fredag och lördag med besök (som nog varit mest intresserade av nytillskottet i familjen) - och nytillskottet har därmd också haft fullt upp med att leka med alla. Så idag har han mest sovit.

Själv började jag dagen med att ta mig upp när klockan ringde vid halv nio, fast att jag helst skulle vilja sova vidare. Men jag hade ju bokat Cirkelgym/Indoor Walking på Friskis, så det var bara att ta sig dit. Det har varit en seg vecka och jag har inte alls varit nå sugen på att träna, och steppen i onsdags var i det närmaste katastrof (ja, inte själva passet alltså - men min insats). Men jag var där. Både då och idag. Bra där!

Och idag var det faktiskt ganska kul. Även om det resulterade i ännu segare ben. Men förhoppningsvis är det bra seghet denna gången... Anar dock en liten liten tendens till förkylning i kroppen, men hoppas på falskt alarm. Boostar för säkerhets skull med c-vitamin a la fruktsallad till Wallander ikväll.

Soffa + film + fruktsallad + kattgos = söndagsmys!


1 kommentar:

Träningsglädje sa...

söt sak! både katt och efterrätt. :)