tisdag 11 december 2012

Lucka 11 - Det här ser jag på tv

Jag följer i princip inga serier på tv (eller datorn). Däremot ser jag gärna filmer som visas på tv, ni vet 21-filmen på söndagkvällen och sådär. I filmväg kan jag se det mesta, fast det får gärna va lättsett. Lite roligt, lite romantiskt, lite och-så-levde-de-lyckliga-i-alla-sina-dar. Eller svenskt, gärna svenskt faktiskt när jag tänker efter. Beck och Wallander och sådär. Allt sånt som andra skyr. :)

Det jag gillar med film är att man har hela handlingen klar för sig inom sisådär 2 timmar. När man följer en serie däremot måste man ha tålamod och hänga med under en längre period, och det där med tålamod har aldrig varit min starkaste gren...

Annars är det mest hemmafix-program jag gillar. Typ Bygglov som är största favoriten, sörjer dock att Mija gjort sin sista säsong där och stalkar istället henne i hennes eget program Det knackar på webben. Gillar också Ernst så när det är Sommar med Ernst eller Jul med Ernst sitter jag klistrad framför tv-rutan. Det händer att jag slökikar på Äntligen hemma ibland, men det är ganska halvhjärtat.

Så mycket bättre gillar jag också. Och Biggest Loser, fast det visste ni ju redan...

Mija Kinning på en föreläsning häromveckan. Lika bra live som på tv!

Inga kommentarer: