onsdag 14 mars 2007

Mr Viktigpetter

Mr Viktigpetter var tillbaka på hockeyn ikväll, har sluppit denna jobbiga personlighet nästan hela säsongen faktiskt. Det finns inget värre än nån som står o kommenterar allt som händer på isen, och allt - oavsett vad som händer - är negativt. Domarn är kass, Modo är kass, försvaret är kass, att han sköt var kass, att han inte sköt var kass, att han gjorde så var kass, att han gjorde si var kass, ja sammanfattningsvis så var allt kass.

Och ja, det var en dålig match från Modos sida, men man får ju bestämma sig hur man ska ha det. Tycker man ena sekunden att de skjuter för lite kan man ju inte i nästa sekund klaga för att de skjuter, om Modo ena sekunden är så värdelösa så man aldrig har sett nåt annat kan man ju inte nästa sekund säga att domaren bara är på motståndarnas sida o det är därför allting går åt skogen.... Eller?

Eller så kan man få tycka vad man vill bara man håller käften.

2 kommentarer:

mamma sa...

härligt att kunna läsa dina tankar igen, förstår att det varit jobbigt, gillar verkligen dagens tanke, mina verkliga vänner har verkligen visat sej när de som mest behövdes, jag ser framemot ö-viksturen snar, si ses då, ha de gott, kram

mamma sa...

oj vilken stavning, hoppas du förstår