fredag 16 mars 2007

Tidig helg

Slutade ett idag eftersom jag jobbade i lördags. Det är stressande att bara jobba halvdag, men det är klart det är skönt också.

Fick äntligen iväg en gruppbekräftelse idag, efter många om och men. Vår gruppansvarige (tillika chef) slutade ju i december och sen dess är vi som bekant både en heltid kort + har ingen som kan grupper. Och nu har jag helt plötsligt fått fyra grupper på halsen o har ingen aning om hur man gör. Har inget emot att lära mig nya saker, men det är frustrerande när det inte direkt finns nån att fråga o man ska lära sig själv, samtidigt som det aldrig finns tid att gå ifrån butiken o sätta sig bakom i lugn o ro för att titta på det... Igår satt jag hela eftermiddagen o försökte få ihop en bekräftelse, men man kommer ingenstans när man blir avbruten av kunder eller telefon hela tiden.
De senaste dagarna har varit såna då man frågat sig varför man utsätter sig för detta jobbet för den här jävla skitlönen rent ut sagt...?! (och nej, jag har inget bra svar på den frågan...)

Hade en hög ambitioner för eftermiddagen, som att ta en promenad i vårvädret, städa (ser ut som f-n då jag inte orkade städa förra helgen + haft två katter här hela veckan), diska, bädda, sortera tvätt, träna whatever... Som vanligt slutade det med att jag la mig i soffan o somnade som en stock. Vaknade en timme senare ännu tröttare, frusen o ont i halsen. Det är stressande att inte kunna va sjuk, säkert just därför man blir det... Enda dan på veckan nån kan va hemma utan att lämna nån i sticket på jobbet är tisdagar. Så jag får väl planera in att va sjuk på tisdag om det skulle behövas.

Åhhh vad jag är less! Den här helgen skulle jag ju va pigg o ha energi så jag orkade städa o fixa i lägenheten, vilket skulle få mig att må myckte bättre o va mindre stressad...

1 kommentar:

Maria sa...

Vad ska man säga... *skakar på huvudet*