söndag 11 mars 2012

Rätt låt vann!

Åh, vilken bra final det var igår! Alla låtarna var bra på sitt sätt och förtjänade sin plats i finalen - och rätt låt vann! Men att det var en så bra final kan också bero på mitt fantastiska sällskap. Sju glada och schlagerpeppade tjejer var vi som trängdes kring mitt soffbord och allt det goda att äta, vi skrattade, diggade och röstade. För om man inte röstar (gör något åt det) så kan man inte klaga (gilla läget).

Tänk att det bara var två av dessa fina tjejer som jag kände för ett år sen. Jag måste bara ännu en gång uttrycka min tacksamhet för de fina människor som kommit in i mitt liv det senaste året. Tack Citypolarna, tack bloggen! Tack till mig själv för att jag vågat mig utanför min comfort zone och aktivt sökt upp nya bekantskaper. Tack till er för att ni bjudit in mig i era liv. Och förstås även tack till er två som jag känt lite längre än så. :)

Men Euphoria alltså. Så bra låt. Så otroligt fint framträdande. Jag blir alldeles lycklig av att se detta. Loreen är så vacker. Men luggen som "alla" pratar om då? Det förstår ni väl att det är slutspelslugg - man kan förstås inte klippa luggen innan slutspelet är över. Men det är det nu. Och jag längtar redan till Eurovision, jag tror att Loreen kommer göra succé!


PS. Ni som inte är hockeyintresserade och därmed inte förstår "slutspelsluggen" ovan (ja Maria, du kan känna dig träffad!). Läs här om slutspelsskägg.

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Känner att det är jag som ska tacka för att du har kommit in i mitt liv <3! Tack för igår!

Maria sa...

HAHA heey! :-P Jag tror jag har mina misstankar!

Ulrika sa...

Instämmer med Cecilia! Är så glad att jag har träffat dig och det är alltid lika trevligt när vi ses och jag tycker att du är en väldigt inspirerande person. Ser fram emot många kul saker att hitta på framigenom!