onsdag 7 mars 2012

Tandläkaren - check!

Idag har jag avklarat och överlevt min största skräck. I alla fall en av dem. Det varannanårliga besöket hos tandläkaren. Eller tandhygienisten var det idag. En sån har jag nog inte varit hos sen jag hade tandställning på högstadiet. Det var alls inte igår.
Hon fotograferade och pillade, petade och hummade, putsade och kratsade - och höll på i nästan en timme.

Det är ju inget billigt "nöje" det där att gå till tandläkaren. Men när man går därifrån utan att behöva laga några hål så gör det inte så mycket, det får hellre svida i plånboken än i munnen...

Jag väljer att ignorera det faktum att jag som vanligt hade ett antal små "början till hål" och framför allt att ett av de där småhålen tydligen var på en av visdomständerna. Att behöva dra ut en visdomstand är min värsta mardröm alla kategorier. Min. Värsta. Mardröm.

Men nu firar jag denna framgången. Om inget oförutsett händer behöver jag inte visa mig där på 1,5 år igen. Det firade jag ikväll med årets första jordgubbar. Med grädde. Mums.

Sommar, någon?

3 kommentarer:

mamma sa...

välförtjänt efter ett besök hos tandläkaren, bra gjort,låter gott med jordgubbar, säkert nyttigt nog för tänderna

Sara sa...

Mmmm ser gott ut med jordgubbar o grädde. Nu blir man sugen på sommar.

Själv ska jag o göra precis det som är din värsta mardröm på måndag. Operera bort en visdomstand... Och på Sundsvalls Sjukhus till på köpet = ikeabesök!! Inget ont som har nåt gott med sig. :)

Tweety sa...

Har varit hos tandläkaren 6 ggr sedan i höstas, hade en del hål att laga. Nu har jag 1 gång kvar & har sedan bränt ca 4000 loppor *suck* Ha en skön dag, kramen