torsdag 1 mars 2012

Oflyt *klapp klapp klapp*

Redan när jag vaknade imorse var jag fylld med den energin som jag visste att jag skulle få med mig från kvällens Olof Röhlander-show. Det blir ju som man tänkt sig. Och det blev grymt bra!

På väg hem missade jag dock bussen med ett par sekunder. Men vad gör väl det när man nyss fått med sig lite verktyg hem i verktygslådan. Oflyt *klapp klapp klapp*. (Man bör antagligen ha sett och hört Olof live för att förstå poängen i den.) Och sen behöver man ju inte vänta mer än 20 minuter på nästa buss i storstan, även om sta'borna själva tycker det är en evighet så är det för en lantis som mig fantastiskt att det faktiskt går en buss till idag.

Så hem kom jag. Med massor av ny energi. Och med ett beslut i magen. Nu ska jag bara lyssna på min Trigger-låt ett par gånger till, sen ska jag gå och sussa sött... (Oflyt *klapp klapp klapp* kan (tyvärr) även tillämpas på kvällens hockeyresultat. Och nu är det bara två omgångar kvar. *biter på naglarna*)

5 kommentarer:

Suzan sa...

Bra inställning!

Maria sa...

O spännande vad är det för beslut...

Elin sa...

Så skön låt. Den kopieras till mig Pepp-lista!

Förstår precis vad du menar med lantbussarna, växte upp där det fanns två bussar på morgonen och två på kvällen och inga på helgerna. Och här i Stockholm springer folk som galningar och bänder upp dörrarna på tunnelbanan när det kommer en till om några minuter. Lugna er folk! =)

Kram kram

Sara sa...

Säger som Maria... Vad är det för beslut???
Kram

Prralin sa...

Beslutet är inget stort för mänskligheten. Men förhoppningsvis viktigt för mig. :)