onsdag 29 februari 2012

Det blir alltid som man tänkt sig

Har nyss skrivit ut biljetten till morgondagens inspirationsföreläsning med Olof Röhlander. Jag känner mig grymt peppad för att få en stor dos ny energi, och jag har höga förväntningar på kvällen!

När jag i september 2010 var på 4goods första inspirationskväll i Malmö så var just Olof en av kvällens tre "talare". Det var första gången jag hörde talas om honom, jag gillade verkligen både det jag såg och hörde - och har sedan dess varit en trogen prenumerant på hans veckobrev "Veckans peptalk". Efter att dessutom en längre tid ha följt honom på både Facebook och Twitter, känns det som att han pratar ett språk som tilltalar mig och jag ser som sagt fram emot en helkväll.

Om det blir som man tänkt sig? Vad har du då tänkt dig? Vi tränar upp våra egenskaper, även de negativa. Det du väljer att fokusera på påverkar inte bara din inställning till just den aktiviteten utan kanske även resultatet. Det är lika viktigt att träna kroppen mentalt som det är att träna den fysiskt. Följ med på 2,5 timme av inspiration, målande exempel och konkreta verktyg som hjälper dig börja fokusera på saker som stärker dig och din nyfikenhet på livets utmaningar.

Föreläsningens fokus:
- Hur tänder man gnistan på jobbet?
- Det du fokuserar på får du mer av
- Vad innebär rätt mental inställning?
- Hur hanterar man förändring?
- Våga ta eget ansvar
- Jo, du kan!
- Jo, det går!

Kanske är det någon annan i Malmö som i sista minuten har lust att få en dos torsdagsinspiration? Malmö Konferenscenter kl 18.00, biljetter bokas via Wimab.

Det blir alltid som man tänkt sig!

3 kommentarer:

Suzan sa...

Hade gärna gått men nu blir det desvärre lite kort om varsel :/

Sara sa...

Hade jag varit i närheten hade jag gärna följt med. Men nu är det en bit ner till Malmö så det går tyvärr inte.

Cecilia sa...

Jag hade ju planerat att gå, men jobbet... Nu verkar det dock som jag har fått halsont och kommer inte kunna jobba länge ändå :(

Kram!