söndag 28 oktober 2012

Vinn: Biljetter till inspirationskväll Shine!

Som ni vet är jag ett stort fan av 4good och deras inspirationskvällar. Den 12 november är det dags för en helkväll i Malmö igen, och jag är superglad att jag fått möjligheten att tävla ut biljetter till detta. Ta chansen - jag lovar att du inte kommer bli besviken, och dessutom är det busenkelt att tävla!

Fem personer vinner 2 biljetter var, vilket innebär att du dessutom kan göra en vän glad genom att bjuda henne på en härlig tjejkväll. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till prralin(at)hotmail.com och tipsa mig om ditt bästa julpyssel; godis, kakor, pyssel eller något annat kul.
Ja, jag tycker det är hög tid att börja med julen nu...

Mer information om inspirationskvällen kan du läsa här.


Shine! - En 4goodkväll om att lysa inifrån och ut. Och utifrån och in!

Vi på 4good brinner för att du ska lysa starkare och visa hela ditt glimrande jag - utan att du själv eller någon annan håller dig tillbaka! Kom och inspireras av svenska New Yorkfrun, livscoachen & överlevaren Janique Svedberg. Coachas till mer självkännedom av coola Katrin Sundberg alias Häxan Surtant och följ med på en resa mot livsglädje med tidigare elitidrottaren och coachen Sven Nylander. Det blir också en Sunshine Story från allas vår mästerkock Sigrid Barany som med stor livsglädje lagade sig till vinsten av Sveriges mästerkock och våra hjärtan.
Varmt välkommen till en helkväll med energi & inspiration, vin & mingel, fulladdade goodiebags och utlottningar!

Mina tankar om tidigare 4good-kvällar kan du läsa här. Tävlingen avslutas den 6 november vid midnatt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan vi inte av dig, och andra, få tips på olika adventskalendrar att göra själv? Dels hur de kan se ut (jag kan bidra med tipset på tändsticksaskbyrå) och dels vad man kan ha i. Förra året gjorde jag en kalender till hundarna. Varken godis eller leksaker, utan lappar med en aktivitet att göra varje dag (lydnadsmoment, tricks, fysträning m.m.). Vill gärna göra detsamma i år, men vill ha tips på hur den ska de ut! Funderar på en till min och maken, med någon form av träning varje dag...

/Maria