tisdag 17 januari 2006

Understimulerad

Hade tänkt påbörja mitt mastodontprojekt att sätta in foton sen flera år tillbaka i album den här veckan, men gårdagens promenad till OnOff var helt i onödan då korten inte var klara än... Nästa omgång skulle inte komma förrän imorgon efter kl 15 så det blir väl till att springa dit då igen.
TUR att jag börjar jobba om 2 veckor, tror ärligt att jag hade möglat ihop annars. Nog för att det finns att göra (diska, städa, plocka undan julen... rooooligt), men jag ooooorkar ju inte göra nåt. Såååå seg. Vill göra nåt kul, inget tråkigt. Konstigt?!

Har iaf varit på ett lunch-push-pass idag, o handlat lite på väg hem, så det får räknas som dagens uträttade ärenden. Tror jag ska följa Fritz exempel o lägga mig i soffan igen, det ser skönt ut. Vädret ute kan väl räknas som "snöstorm light" så då är det väl soffläge o inget annat som gäller?! Vänner-DVDn är min bästa vän dagar som dessa, vi har blivit väldigt tighta den senaste tiden o x antal säsonger har avverkats! Har dock några kvar som tur är, så jag tror jag klarar mig till den 1 feb iaf. =)



Lägger in en bild till på min älskling från när han va liten, bara för att pigga upp stämningen! Gosbulle!

2 kommentarer:

Petri sa...

Hej hej! du ser ut att ha en fin blogg här! =) Så vännerboxen är din vän? Min vän är Seinfeldboxarna. ;)

Sara sa...

Ja vilken himla tur du börjar jobba snart, du verkar behöva det! Själv tycker jag det ska bli skönt med lite ledigt, känner mig i behov av det. Men inte allt för länge förhoppningsvis.. :)
Tjing!