lördag 19 augusti 2006

Trött tröttare tröttast

Fattar inte hur jag kan vara så trött. Jämt. Frustrerande. Har inte sovit dåligt, gått o lagt mig onödigt sent eller sovit speciellt lite i veckan. Ändå var jag helt knäckt igår kväll efter jobbet... När jag gick o la mig räknade jag ut att jag hade 10 timmar på mig att sova innan jag behövde gå upp igen. Vaknade väl ett tag innan klockan hade tänkt ringa, men jag låg iaf kvar o drog mig o vilade hela dessa 10 timmar. Jobbade som sagt 10-13. Sen när jag kom hem var jag helt knäckt igen. Men det var så varmt o fint väder så jag tvingade mig själv att bita ihop o gå ut o sätta mig i solen o läsa lite drygt en timme. Sen gick jag in o la mig på sängen o somnade nästan två timmar...
Lite groggy, vaknade sakta men säkert till liv, hade ambitionen att städa idag (hade även den igår...) så jag slapp göra det på en söndag för en gångs skull, vore ju trevligt att iaf ha städat runt sig en halv helg... Men nädå det orkar jag inte. Fixade mat o diskade, sen var det slut på den orken...
Har sen legat i soffan o läst ut När jag fyller 30 ska jag vara smal ett antal timmar. (Rekommenderas btw, men jag kan inte svara för hur den uppfattas o tas emot av nån icke-tjockis, kan bara prata för mig själv o jag fann stor sympati för denna Jenny o ville verkligen veta hur det gick för henne därför kunde jag inte släppa boken...)

Och jag är så trött på att inte orka göra nåt roligt på helgerna! Är det meningen att man ska vara så trött på lördagkvällarna att man inte orkar socialisera o bara vill gå o lägga sig tidigt för att orka städa imorgon förmiddag...? (Det är så dags att vara utvilad o fit for fight på söndag, då måste man ju ändå gå o lägga sig tidigt för att vara redo för nya arbetsveckan....) Bläää för det.
Nu längtar jag hem. Eller hem o hem. Till Skåne iaf. Vill va hemma o ha tråkigt, eller hos mormor o morfar.
Inte här.

3 kommentarer:

mamma sa...

låter som om vi kunde haft tråkigt tilsammans, en stor del av livet är bara jobb, sömn och städa. Tidvis känns det så iaf. Du hittar oxå dina glädjeämne, hoppas det blir snart.
Du låter allmänt nere, har hemlängtan och har insett att du är vuxen. Önskar att jag kunnat gjort något för att glädja dej, men tyvärr är jag inte alls rätt person för det.
Ser framemot semester med dej och kanske en helg i Stockholm, om det inte blir för mycket farande och flängande för dej. Massor av kramar

Mari sa...

Jobbigt med trötthet:( Hoppas det "går till sig"... Ang. norrskenet så är det ju vanligast vintertid, gärna när det är smällkallt, vilket det INTE var igår;)

Prralin sa...

Nä det var ju ett tag sen det var smällkallt om man säger så...