torsdag 31 augusti 2006

Tjejkväll på stan

Idag har det gått bättre med Antares, fick ordning på alla Mamma Mia paket till slut, plus att jag lyckats sälja nåt flyg o tåg o få in i systemet också... tror nog det kommer funka finfint när man väl lärt sig. Får väl se hur det går imorgon när resianen lämnat oss...
Resia har samlat pluspoäng hos mig idag, jag har nämligen fått Word o Excel! Wehoo! Vi har en parallell värld med Resias inloggningar, o på deras startknapp finns det såna lyxigheter som Word under program! Tur man inte är så svårflörtad...

Hann precis till spinningen efter jobbet, spinnade som bara den en timme o sen var det bara att rusa hem, duscha, kasta i sig mat, klä på sig, sminka om sig o va redo för stan en halvtimme efter jag lämnat spinningcykeln. Tjejkväll på stan ikväll då de flesta butiker hade öppet till kl 21 o gott om erbjudanden överallt.

Glömde en ganska stor utgift i min beräkning igår, nämligen ståplatskortet på arenan... på 2000 kr. Så månadens budget är ju liksom redan spräckt, så är det bara, så då är det ju lika bra att göra det ordentligt. Shoppade ett par nya tränings/aerobicskor ikväll, har spanat på dem läääänge o tycker de är väldigt snygga o "smidiga", ser inte så klumpiga ut fast man har stora fötter. Mina gamla har nog gjort sitt, de är ganska flitigt använda o ganska tidigt under skornas karriär lossnade en bit av sulan som bara hängt o slängt o varit i vägen. Så det var på tiden. 799 kr fattigare där. Och då var det inte ens de skorna jag räknat in i budget.... jaja... En väska på Lindex blev det också, men det var en bättre affär för först fick jag 25% på den o sen hade jag presentkort på 150 kr så det blev bara 59,50 kr kvar. Lagom.
Fika på UH o sen hem. Nu sova.

2 kommentarer:

Anna E sa...

Eftersom jag har sett skorna i verkligheten kan jag ju tillägga att nog för att de är snygga på bilden så är de finare i verkligheten.

mormor sa...

Verkar vara dags att du får upp din skogarderob. Köpte du bara en??? Men skorna ser ut att vara snygga - är de lika sköna också så kan de ju vara värda pengarna.
Behöver du tillskott i kassan kan du väl snart sätta upp en secondhand-skobutik.
Du glömmerväl inte att hålla utkik efter "vår" resa?
Ha det så bra.