söndag 3 september 2006

Mera skor...

Jobbade på DinSko igår för första gången på läääänge. Kände mig hyfsat ringrostig, men det gick rätt bra ändå. Och roligt som alltid. Blev dock inget shoppat, inget som jag blev sådär jättesugen på. Bra det. Däremot hade Johanssons skor sista rycket på sin utförsäljning i veckan så då fyndade jag tre par på 200 kr där. Ett par svarta mockastövlar med kilklack, en vit lågsko av "ballerinamodell" men spetsig, o ett par bruna höstskor.
Den införskaffade skohyllan är också monterad nu (Ellos jobbar inte riktigt som IKEA o skickar med beskrivning utan där var det mest prova-o-gissa-sig-fram som gällde). Vet dock inte riktigt var jag ska ha den. Det är nästa problem. Måste städa i förrådet nån dag så jag får nån ordning där... Och kasta ut alla gamla kläder, skor o väskor som legat i sopsäckar sen ett år tillbaka o bara tar plats...

Igårkväll var Kattis o Sara här o åt tacos o såg på Ice Age bla. Trevligt. Har diskat, städat o tvättat idag. Ska försöka hinna (läs: orka) sortera lite tvätt nu innan jag ska o träna. Undrar om jag ska prova nya snygga skorna...?!

3 kommentarer:

Sara sa...

Då provar jag igen!
Med tanke på att jag gärna vill ha inlägg i min blogg med så bör jag ju inte vara sämre själv. Så ska skärpa mig o bli duktigare o skriva.
Testade du de nya skorna?

Fastern sa...

Det måste varit första gången du jobbade på din sko utan att köpa ett par skor va?? ;-)

Prralin sa...

Det kan nog ha hänt nån gång förut också faktiskt... =P