måndag 18 september 2006

Det nya Sverige...

... bryr jag mig inte ett dugg om. Men jag har iaf förstått så mycket som att det blivit någon typ av maktskifte o att Göran Persson snart är ett minne blott. Sen har även min lilla politikointresserade hjärna förstått att det kanske är läge att ta reda på vad den där omtalade alliansen egentligen är för nåt... Iaf är jag ganska stolt över att jag iaf fattat att det var alliansen som tog hem segern, för visst var det väl så....? Whatever. Tror inte jag kommer märka nån skillnad, för jag vet ju inte hur det varit innan. Så bra koll har jag. Inte.

Kattis o min vän centerpartisten "Dan the man" (ja det var han som var med på filmsnutten igår, han kände ju igen oss från valstugan... det var det där med att smälta in i mängden...) lämnade iaf litet avtryck, nu känner jag till två politiker i stan! =P

Idag har jag jobbat, jävlats med Resia (tror jag är lite jobbig som ifrågasätter allt o vill veta varför jag gör saker o ting), tränat, lagat mat, legat i soffan o pratat i telefon x 3. Uppdaterade Skåneläget med Mimmi ett bra tag, sen fick jag äntligen tag på Sofie o fick höra att hon iaf lever, o så ringde Jenny o uppdaterade läget med mörka skönheter... hehe. Nu ska jag bara vänta till sporten för att se en annan mörk skönhet göra elitseriepremiär, o sen ska jag sova tidigt för att orka jävlas vidare lite imorgon. Gonatt.

Inga kommentarer: