fredag 8 september 2006

Som sagt...

Ja ni märker ju, det är inte djävulsveckan för ingenting... självklart tredubblar sig förra inlägget också. Tänker inte göra nåt åt det, antar att det var ett tecken för att veckan inte är slut än...

Det här har varit en vecka då man klistrar igen ett kuvert med fakturan vänd bak-o-fram, tar reda på hur man ska lägga in en request i en bokning o när man ska göra det har man glömt namnet på den bokningen man skulle göra det i, kunder ringer o klagar på att de inte ville ha ett avbeställningsskydd på en bokning de betalade för flera månader sen (så dags att komma på det då!), man blir utlängd från alla system o får ägna 2 timmar åt att kastas runt mellan olika telefonköer för att äntligen hitta nån som kan hjälpa en, man får iq-fria idiotförklarande svar från amadeus-supporten, sök-funktionen i Antares hänger sig flera gånger på raken när man har kund framför sig o måste kastas ur, Singapore-resenärer ringer o vill boka om till en resa över jul o nyår till ett bra pris (lycka till!), kassan misstämmer med 683 kr minus o man måste klura ut vad de kan bero på, kollegorna har ungefär lika bra vecka o klagar högljutt o ofta, man har sämre tålamod än vanligt o känner för att strypa en del ibland, man har återfått ett extremt socker-beroende, man har ont i hela kroppen o absolut noll energi till att träna eller överhuvudtaget göra nåt vettigt, man sover men blir inte pigg, man inser att man kanske borde läsa en liten val-artikel nånstans för att kunna rösta om en vecka, man sitter här o har "växtvärk" i benen funderar på om man ska gå o lägga sig, orka göra nån nytta (typ byta tvätt), "sidan kan inte visas" visas utan anledning allt för ofta, blogger krånglar, man får för sig att slappa i soffan till idol o får spunk efter 2 minuter (att de inte har vett att skämmas själva!), halva inlägget jag skrivit innan försvinner, Fritz kissar på reklamen igen, lägenheten lyckas se ut som om det inte är städat på 2 år fast jag städade i söndags o det har bara gått några dagar sen dess o jag har knappt varit hemma (hur går det till?), man inte orkar läsa igenom vad man skrivit för det är ändå bara blahaj, ja det kanske är dags att sätta punkt nu.
Lite åt det här hållet har denna veckan lutat.

5 kommentarer:

mamma sa...

Hoppas veckan är slut!! Blir det något nästa helg, eller?
År själv ganska mör, började jobba igår kl tre och slutade kl i morse, vet knappt hur det gick till, men någon var sjuk och jag ställde upp. Är nu extremt "knäpp" i hoet! Sov gott, det ska jag försöka gör.

Sara sa...

Usch vilken jobbig vecka. Hoppas du kan ta igen dig lite i helgen då än fast du har en del som du behöver göra då med.
Kram på dig

KP sa...

omqaxfUsch vilken hemsk vecka!! Men nu kan nästa vecka bara bli bättre, eller? Kram kram

Kattis sa...

Spunk????

Prralin sa...

Pippi Långstrump?