fredag 22 september 2006

Halvhelg

Fick lite helgkänsla idag iaf när jag slutade redan kl 13, vilket man gör veckan efter man jobbat lördag... Hann kolla läget på Gallerian en sväng, gå hem o lägga mig på soffan o ta en powernap, sen städa lite, ut o gå med Kattis, äta, städa färdigt o lägga mig i soffan för att kolla på Roomservice som jag spelade in tidigare i veckan + Idol. Kan ju inte ropa hej än för imorgon jobbar jag igen, heldag på DinSko. Det ska dock bli riktigt roligt, det är nämligen jubileumshelg på Gallerian, idag är det 1 år sen invigningen o det firas hela helgen med olika erbjudanden. Tex har vi 20% på hela sortimentet, så om det är nån som är skosugen vet ni vart ni ska gå... =)
Imorgon är det lite barntema så då ska Therese o Catrin vara utklädda (Mimmi Pigg resp Fantomen) medan jag o Marie ska ha kassaservice o springa benen av oss... =P
Imorse hade de varit på frisörskolan o blivit stylade; alla enhetligt klädda med svarta byxor, vit skjorta, slips o snygga uppsättningar o sminkade. Lätt snyggast i Gallerian!

Nä om man skulle gå o lägga sig o sova så man är laddad för en heldag på Gallerian imorgon...

Måste bara också slå ett slag för Martin Stenmarcks låt Sjumilakliv, den är så underbart bra... så om nån skulle råka ha den på computern, please skicka den till mig, då skulle jag bli superglad.
Gonatt.

1 kommentar:

Sara sa...

Lycka till med jobbandet i morgon. jag kommer nog förbi o kollar läget lite...