onsdag 13 september 2006

Bättre o bättre dag för dag...

Den här veckan gick inte ut hårt o ökade iaf (som förra veckan gjorde), inte än så länge ska väl kanske tilläggas... Har varit ganska lugnt sen i måndags, skönt! Har hunnit jobba undan lite jobbiga grejer, ta sig tid o skylta om lite, organisera alla inloggningar (blev en lista på över 40 st olika inloggningar o lösen till alla program vi ska ha igång mer eller mindre dagligen... normalt...). Hoppas det fortsätter så resten av veckan, det vore kung! Känns dock inte som jag sålt så mycket, mest hållt på med "storgrejer" eller pysslat på, men jag har en del lite större bokningar som ska hämtas ut i dagarna så det blir nog bra det...

Igår kväll åkte jag o Anki till Sundsvall efter jobbet o var på Solresors information. Inte sådär jättegivande kanske, tveksamt om det var värt 18 mils resa enkel väg, men det är klart att man snappar upp ett o annat... En skåning som representant för Solresor, alltid trevligt, o så fick man ju förklara vad man gör här då... here we go again... Var hemma vid halv elva igår igen, lite smådrygt.
Ikväll har jag varit o tränat, step o power strike. Lite småsegt. Det var evigheter sen jag steppade så det var kul, men jag kan ju inte direkt säga att jag kände mig så "lättfotad". Och sen mitt i passet var det som att jag tappade avståndsbedömningen, det kändes inte nån skillnad när jag gick på golvet o upp på brädan... Lite otäckt, men så kom jag på att det var en av anledningarna till att jag slutade steppa för länge sen att det blev just så... Undrar vad det kan bero på, jag har ju steppat hur mycket som helst tidigare... Det känns väldigt obehagligt iaf, o man kan inte ta i o ge järnet eftersom det inte känns som man har nån koll på brädan.... Får väl prova nån gång till o se om det går bättre...

Annars har det inte hänt så mycket. Jo, var hos frissan igår på lunchen o klippte till luggen. Har numera "pannlugg" igen. Var o klippte mig o färgade håret förra onsdagen om jag glömt berätta det för intresseklubben, men visste inte riktigt hur jag skulle ha luggen.... Frissan tyckte jag skulle prova med "snedlugg" men det går inte med mitt hår, så är det bara... så nu är det pannlugg som gäller ett tag framöver, men känner jag mig själv rätt så kommer jag nog lessna rätt snart på det också.

2 kommentarer:

Sara sa...

Så du fick sådär konstigt nu igen när du steppade. Knepigt.
Så trevligt med lugg också. Kan tänka mig att det är lite ovant, var ju ett tag sen du hade det nu. PÅ tal om det. Ska beställa klipptid jag med! :)

Karin sa...

Tja Petra. Du ar inte ensam om problemet du beskrev! jag har inte kant det med stepbrador (har inte steppat pa ar..hehe) men daremot om man gar mycket i vanliga trappor kan jag tappa balanssinnet/avstandsbedomningen efter ett tag, lite laskigt! Inte for att jag brukar springa i trappor men ett exempel ar nar jag var pa ett medeltidsslott for ett tag sen - en massa vindlande trappor som jag forlorade mig i efter ett tag... ; ) Skumt!

Ha det bra, kramar fran mig