onsdag 20 februari 2008

Oj vad jag känner mig sliten...

Det är ingen pigg och alert tjej som sitter här idag direkt... oj vad sliten kroppen känns! Egentligen förstår jag inte varför, men det är väl bara att gilla läget att den känner som den känner... Igår efter spinningen var jag helt knäckt, men inte på grund av själva spinningen, för det var ett ganska lojt pass med en inte-så-jätte-inspirerande-instruktör, och det tillsammans med min sega känsla i kroppen gjorde att jag bara körde på ca 75%. Bättre än att ligga hemma i soffan iaf, och trots allt spann jag bort nästan 600 kcal...

Men när jag kom hem kändes det som om jag istället genomfört ett tungt styrkepass (inte för att jag styrketränar så ofta, men jag kan ju tänka mig ungefär hur det känns... ;), så tung i kroppen och ont lite överallt. Jag vet inte om det kan va lite sviter från yogan i lördags (men det känns lite väl längesen), eller om det var så att ryggen och nacken fick sig en rejäl omgång på afron i måndags... Tungt och stelt och ont gör det iaf... Men jag tänker trotsa och träna ikväll också, för sen blir det vila torsdag (hockey) och fredag (för att det är fredag), så då får jag återhämta mig. Kvällens plan är en liten sväng på löpbandet (har ju kommit av mig i min "löpträning", ok att säga löpträning känns som ett skämt i min värld men det får det iaf att låta lite mer seriöst än att lunka...) följt av ett core-pass. Dusch, mat, soffa och Roomservice! :)

Gårdagens belöning var soffläge till mitt favvoprogram Bygglov! Mija har nog mitt drömjobb, jag vill också lära mig lägga golv, kitta fönster, sy kuddar, you name it... Framför allt skulle jag vilja ha hennes öga för färg och form! Undrar om man kan söka praktikplats hos Bygglov...? ;)

4 kommentarer:

Puma sa...

tänk på att det är slutspurt idag så kanske du orkar samla ihop de sista krafterna på löpbandet. duktigt jobbat att träna så flitigt och varierat som du gjort de senaste dagarna. att kroppen känns tung är förståeligt!

Prralin sa...

Puma - Tack snälla för uppmuntran, det behövs en dag som denna när kropp och knopp är ungefär lika trötta! :)

Anonym sa...

du behöver nog vila, du jag hade tänkt be matte, willy och mija fixa min ovanvåning, tänkte skriva nått rejält om varför jag behövde hjälp och citera dina fina ord för lite sen om mija, men det sket sej de tar inte emot fler projekt just nu, trist läge, jag hade nog kunnat stå ut med hennes ideer och färger där uppe då jag tankt fixa till ett bra rum till dej där, men som sagt....
det får bli till en tid kanske i en annan värld
ha de gott kramar

Prralin sa...

Mamma - Tanken var god! :)