fredag 21 mars 2008

Om en vecka bär det av till Thailand!

Shit pommfritt! Om en vecka åker jag till Thailand... Har nästan inte skänkt det en tanke än så länge, det är så mycket som ska hinnas med på jobbet innan det bär av så det känns ganska avlägset. Men jag fick programmet för resan igår, och det låter ganska lovande måste jag säga!
Om inte annat kan det ju alltid göra någon lite avundsjuk... ;)

Ungefär såhär kommer min jobbvecka att se ut:

Lördag
Ankomst Phuket flygplats, transfer till Khao Lak och incheckning på Khao Lak Seaview. Mjukstart med SPA under eftermiddagen. Middag med arrangörens team i Khao Lak.

Söndag
Avresa till Khao Sok nationalpark för elefanttrekking med efterföljande lunch på River Lodge, möjlighet till dusch/ombyte innan avresa till Chumphon. Incheckning på Chumphon Cabana och middag på hotellet med arrangörens team i Chumphon.

Måndag
Förmiddagen ägnas åt strandaktiviteter på egen hand. Eftermiddag Tempeltur med efterföljande besök i nationalparken och båttur i "mangroveskogen". På kvällen kommer vi till nattmarknaden och här kan man äta middag.

Tisdag
Avresa till Lomprayah Pier för båtresa till Koh Tao, här provar vi på dykning/snorkling tillsammans med Big Blue Team. Eftermiddag avresa med Lomprayah Catamaran till Koh Samui, och därefter incheckning på Centara Grande Beach. Kvällen på egen hand för tex middag och shopping i Chaweng etc.

Onsdag
Förmiddag avresa med buss och därefter med speedboat till Khanom, incheckning på Racha Kiri. Kvällen ägnas åt hotellbesök på Khanom Hill där vi även äter BBQ-middag med arrangörens team i Khanom.

Torsdag
Förmiddag på egen hand. Eftermiddag avresa till Krabi, incheckning på Vouge Pranang i Aonang och kvällen fri för egna upptäckter.

Fredag
Förmiddag dagsutflykt med speedboat till Koh Lanta, lunch på Chada Beach och därefter sightseeing på ön. Återresa med buss till Krabi och på kvällen äter vi middag med arrangörens team i Krabi samt arrangörens Product manager Thailand.

Lördag
Utcheckning och transfer till Phuket flygplats för avresa hemåt...

Kommer tillbaks till Arlanda på lördag kväll, och eftersom första planet till Övik inte går förrän sent söndag eftermiddag och jag ska vara i Göteborg redan på tisdag morgon tar jag istället en liten utflykt söderut söndag-måndag och hälsar på Skåne innan jag fortsätter min turné till Göteborg och förhoppningsvis är hemma onsdag natt igen.
Vilket innebär att jag måste fixa en packning som klarar av både Thailand, Skåne och Göteborg i ett - och helt ska det packas "lätt" då förstås eftersom vi är ganska mycket på resande fot i Thailand... wish me luck!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åååååh, jag blir så avundsjuk på dig! Det låter härligt :)

Anonym sa...

en till som är sååå avundsjuk,men å andra sidan ¨år jag hem dej till skåne en tur på köpet, hoppas du får det trevligt kramar

Puma sa...

jäklans. tur att det är jobbresa och inte semester, för då skulle du behöva en semester efter semestern. men det kanske du behöver nu i alla fall? låter dock superskoj. :-)

Anonym sa...

Det allra bästa med såna "arrangörs" resor är att man får prova på så mycket som man inte skulle gjort annars! Låter fantastiskt kul! Det där med packandet får vara ditt "straff" :P Ha det så bra iaf!

Prralin sa...

Emma - Ja det låter helt ok måste jag säga! Förutom nervositeten över flygresan som snart kommer att komma smygande... har ju aldrig flugit så långt förut....

Mamma - Ja inget ont som inte har något gott med sig, eller vad man ska säga?!

Puma - Hehe jo lite semester på detta hade nog varit kanon! :)

Engma - Det låter som ett väldigt snällt program med lagom mycket hotellvisningar och ganska mycket "upplevelser" - hoppas det blir så också! Och ok dåk, jag får väl leva med straffet att behöva packa... ;)

Anonym sa...

Låter jobbigt men kul.
Trevligt att du kommer ner efteråt
så vi kan höra om dina äventyr.
Vi ska försöka göra din Skånevistelse så bekväm som möjligt.Mormor