fredag 21 mars 2008

Varför måste allting jämt krocka?!

Är det inte typiskt? När jag väl bestämt mig för Tjejmilen, anmält mig, lurat med vänner och planerat för en Stockholmshelg med Mamma Mia på Globen, faktiskt gett mig f-n på att löpning ska bli min grej det här året, och dessutom gett bort en start i present - då kommer jobbet och meddelar glatt att årets Kickoff är tidigarelagd och kommer att vara helgen 30-31 augusti!

Är det bara för att jäklas med mig...?


Update: Otålig som jag är har jag försökt hitta en alternativ morot till Tjejmilen (nej, det är inte offentliggjort var årets kickoff ska hållas än, men jag har fått ur dem att jag inte kommer att ha möjlighet att ta mig till Stockholm tills kl 12 på söndagen iaf...). Kanske Lidingö Tjejlopp den 28 sep? Kan kombineras med Ladies Night på Globen samma helg... Operation övertalning gäller för mina medsprinters alltså.

3 kommentarer:

Felicitas sa...

Mig behöver du iaf inte övertala...! Jag är redan anmäld till Lidingö Tjejlopp också. Och Midnattsloppet (www.midnattsloppet.com)!! :D

Anonym sa...

Lidingös tjejlopp och ladies night låter inte helt fel heller. Såg att jag jobbar helgen när det är tjejmilen med. Kan ju ta semester men om inte du kan heller så kan ju helt klart det här vara ett bra altenativ.

Prralin sa...

Felicitas - Hade väl inte trott nåt annat än att du redan var anmäld till alla lopp som finns... ;) Det krävs lite mer planering för oss som har en bra bits resväg, men vill man så går det säkert! :)

Sara - Ja det låter som ett ganska bra alternativ, vi får kolla med de andra också...